Η ιδιοκτήτρια

Γεια σας,

Ονομάζομαι Μαρία Γκιουλέκα. Γεννήθηκα και έζησα όλα τα μαθητικά μου χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά σπούδασα, δημιούργησα οικογένεια και ζώ στη πόλη της Κατερίνης. Ο σύζυγος και οι δύο υπέροχοι γιοί μου είναι η έμπνευση και η κινητήριος δύναμη σε κάθε βήμα στη ζωή μου.

Από μικρή ηλικία όταν ακόμα ζούσα στη Θεσσαλονίκη λάτρευα να επισκέπτομαι τα χαντρομάγαζα της γειτονίας μου και να κατασκευάζω χειροποίητα κοσμήματα για μένα και τους δικούς μου, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα αγαπούσα και πειραματιζόμουν με κάθε μορφή τέχνης όπως ζωγραφική, χειροποίητες κατασκευές και διακόσμηση.

Όταν λοιπόν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα "Τυποποίησης και Διακίνησης προϊόντων (Logistics)" αποφάσισα να ανοίξω το πρώτο χαντρομάγαζο στη πολή της Κατερίνης, έτσι γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2010 το "Φαντασία & Δημιουργία" στο οποίο εκτός από υλικά κατασκεύης κοσμήματος θα βρείτε και την δική μου συλλογή με χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Εάν αγαπάς και εσύ το χειροποίητο θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά στο κατάστημα - εργαστήρι μου , στην οδό Κρυστάλλη 2 στον πεζόδρομο Κατερίνης.

Φιλικά, Μαρία.

Το κατάστημα 

Οδός: Κρυστάλλη 2, πεζόδρομος Κατερίνης

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2351025714

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη 9:00 - 12:45, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00-12:45 & 18:00-20:30, Σάββατο 10:00-14:30

Παρουσίαση

photographer Γιώργος Διαμαντίδης (Facebook: Giwrgos Diamantidis)